Verkstedet

Gjedkjent MC-verksted
  • Godkjent MC-verksted
  • Mekanikere med lang erfaring
  • Alle typer MC

Service og reparasjoner

Våre meknikere utfører service og reparasjoner på alle typer motorsykler. Vi har lang erfaring med reparasjoner på Honda, Yamaha, Suzuki, Kawasaki, Harley-Davidson, Aprilia og Ducati.

Vinterlagring

MC-senteret tilbyr vinterlagring av alle typer MC. Før lagring blir syklene gjennomgått etter en 10-punktliste og eier blir kontaktet hvis det er behov for utbedringer/reparasjoner. Batteri tas ut for vedlikeholdslading og forgasser dreneres. Syklene blir også sprayet med konserveringsvæske før lagring. På våren blir konserveringsvæsken vasket av, syklene blir startet og lufttrykk osv justert.

Taksering

MC-senteret er behjelpelig med taksering og vurdering ved private kjøp av motorsykkel/scooter. Vi utfører også taksering for forsikringselskap og lager prisoverslag på reparasjoner.

Dekkskift

Vi utfører normalt dekkskift samme dag du tar kontakt. Ring gjerne, så reserverer vi plass. MC-senteret lagerfører de fleste dekkdimensjoner til MC/scooter. Dunlop er vår hovedleverandør av dekk.

Montering av utstyr

Verkstedet ved MC-senteret kan montere alle typer ekstrautstyr; Givi bokser og monteringsett, Bagster tanktrekk, varmehåndtak, eksosanlegg, customutstyr og så videre

avatar

Guttorm Nyhus

 

avatar

Rodney Koster